Postitukset Suomeen ja ulkomaille

Osoitteiden tulostus

Tulostamme vastaanottajien osoitteet postitettavaan materiaaliin: kirjekuoriin, lehtiin, esitteisiin, kortteihin, lomakkeisiin tai osoitetarroihin. Osoitteistus voidaan tehdä digipainamalla tai inkjet-tulostamalla. Tiedostomuotona on Excel-taulukko.

Materiaalien painatus

Digipainamme tai painatamme postituksessa tarvittavat materiaalit, kuten kirjekuoret, kirjeet, kortit ja esitteet. Materiaalit voi myös toimittaa meille valmiiksi painettuna.

Materiaalien kuoritus koneellisesti

  • Kuoriformaatit: C65, C5 tai C4 kaarevaläppäinen konepostituskuori
  • Materiaalit: Arkit, esitteet, kortit, palautuskuoret ja ohuet selälliset vihot sopivat hyvin koneelliseen käsittelyyn
  • Materiaalien koko: Enintään A4, tarvittaessa taitamme materiaalin kuoreen sopivaksi. (C5-kuoreen A5-kokoinen materiaali)

Voimme kuorittaa korkeintaan viisi erilaista materiaalia. Tuotantokoneinamme on kolme kuoritusautomaattia, kaksi Neopost DS-200 sekä Pitney Bowes DI-950.

Materiaalien kuoritus käsin

Kuoritamme käsin koneelliseen kuoritukseen sopimattomat materiaalit, kuten kirjat, kalenterit, yhdestä kulmasta nidotut vihot ja kynät. Lähetyskuori voi olla itseliimautuva tai konepostituskuori.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Erilaiset pakkaustyöt

Kun kirjekuori ei ole riittävän iso tai tukeva, käytämme pakkausmateriaalina esimerkiksi tuplapusseja, laatikoita ja putkiloita.

Postimaksumerkinnät

Lähetyskuoriin voi logopainatuksen yhteydessä painattaa tarvittavat postimaksumerkinnät (priority, economy, A). Jos kyseiset merkinnät puuttuvat, tulostamme ne lähetettävään materiaaliin. Mikäli käytössä on postin tiedotuspalvelu, tulee siihen liittyvä merkki viivakoodeineen olla painettuna kuoreen.

Postipalvelu

Postitus

Täytämme tarvittavat lähetyslistat ja toimitamme lähetykset postiin.

Materiaalien nouto, palautus ja varastointi

Noudamme postitettavan materiaalin pääkaupunkiseudulta, Turusta ja Salosta. Postituksesta jääneet materiaalit palautamme asiakkaalle tai varastoimme tarvittaessa.

Hoidamme ammattitaidolla myös painatuksen ja tulostuksen.